Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Orman Mühendisleri Odasına Üye Nasıl Olunur?

1 Gönderiler
1 Üyeler
0 Likes
1,055 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member
Konu başlatıcı
 

Üyelik müracaatları Orman Mühendisleri Odasının Ana Sayfasındaki (buraya tıklayın) Online İşlemler kısmından e-devlet şifresi ile giriş yapılarak gerçekleştirilecektir.

Üyelik müracaatlarında YÖKSİS ile anlaşma yapılana kadar mezun olduğunuzu gösterir belgeyi Orman Mühendisleri Odası Genel Merkezine ulaştırmanız yeterli olacaktır. Mezun olduğunuzu gösterir belge dışında başka bir evrak göndermenize gerek yoktur.

Orman Mühendisleri Odasına üye olmak için sistemden başvuru yaparken; Odanın hesabına yatırılması gereken Ücret Miktarı aşağıdaki şekilde hesaplanır. (Odamızın İletişim sekmesindeki hesap numaralarından herhangi birine yatırılabilir.)

Üyelik Kayıt Ücreti = İlk kayıt ve kimlik ücreti + O yılın ilk 6 aylık aidatı (Aylık aidat 6 TL dir)

      Üyelik Kayıt Ücreti=20,00 + 36,00 = 56,00 TL

Orman Mühendisleri Odasına Üyelik başvuruşu yaparken sistemden ödeme seçeneğini seçtikten sonra ödemeniz havale ya da elden ise dekontunuzu ve ödeme esnasında size verilen referans numaranızı muhasabe@ormuhorg.tr ye mail atmanız gerekmektedir.

Odaya üyelik Yönetim Kurulu Kararı ile olur.

Üyelik işleminin gerçekleşmesi veya aksi durum (talebin uygun olmaması) müracaat sahibine mesaj veya e-mail yolu ile bildirilir.

Kaynak: https://ormuh.org.tr/odaya-nasil-uye-olabilirim

 
Gönderildi : 13/01/2020 2:43 am
Paylaş: